Darus teherautó és daruzás árak

Professzionális darus teherautó szolgáltatások országosan. Biztonságos és gyors szállítás, rugalmas megoldások. Tudjon meg többet most!

Darus teherautó: Miért érdemes választani?

A darus teherautó egy kiváló megoldás, ha nagy méretű és nehéz tárgyakat kell szállítani. Ezek a speciális járművek nemcsak a szállítás feladatát látják el, hanem a beépített darunak köszönhetően az áruk mozgatása is megoldható velük. A bartafuvar.hu weboldal tartalma alapján részletesen bemutatjuk, hogy miért érdemes darus teherautót választani, milyen szolgáltatásokat kínálnak, és milyen előnyökkel jár ez a technológia.

A darus teherautó előnyei

A darus teherautó legnagyobb előnye, hogy egyetlen járművel lehet megoldani a rakomány szállítását és mozgatását is. Ez különösen hasznos munkahelyeken, építkezéseken, ahol nagy mennyiségű és súlyos építőanyagot kell mozgatni. Íme néhány további előny:

1.    Rugalmasság: A darus teherautóval lehetséges különböző méretű és súlyú tárgyakat mozgatni, bonyolult és nehezen hozzáférhető helyekről is.

2.    Költséghatékonyság: Mivel nincs szükség külön daru vagy targonca bérlésére, a logisztikai költségek jelentősen csökkennek.

3.    Gyorsaság: A rakodási és szállítási folyamatok gyorsabban és hatékonyabban zajlanak, hiszen nem kell várni külön emelőgépre.

Szolgáltatások

A darus teherautó szolgáltatásai rendkívül széleskörűek. A bartafuvar.hu oldal alapján az alábbiakat emelhetjük ki:

●    Építőanyag szállítás: Tégla, cserép, betonacél és más építőanyagok szállítása és daruzása.

●    Konténer szállítás: 20 lábas raktárkonténerek, irodakonténerek és más típusú konténerek mozgatása és szállítása.

●    Gépszállítás: Nehéz gépek és ipari eszközök szállítása, országos lefedettséggel.

●    Speciális daruzás: Medencék, napelemek, klímaberendezések és jacuzzik szállítása és helyezése.

Műszaki specifikációk

A darus teherautók különböző méretben és teherbírással állnak rendelkezésre. Például:

●    12 tonna össztömegű önrakodós teherautó:

○    Raksúly: 5 tonna

○    Daru kapacitás: Az autó mellől 2 tonnát, kilenc méteren 500 kg-ot tud emelni.

●    18 tonna össztömegű darus autó:

○    Raksúly: 6 tonna

○    Daru kapacitás: 5 tonnát közvetlen közelről, 14 méteren pedig 800 kg-ot tud emelni.

Gyakran feltett kérdések

Hogyan rendelhetek egy darus teherautót?

A kapcsolat menüpontban megtalálható minden elérhetőség, illetve gyorstárcsázó gomb. Telefonon vagy e-mailen keresztül is lehet rendelni.

Mikor tudna jönni az önrakodós autó?

Akár 1-2 órán belül is a helyszínen lehetnek a kollégák, de érdemes előre lefoglalni az időpontokat.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Az árak a rakomány súlyától, a munka időtartamától és a megtett kilométertől függenek. Pontos árajánlatot a kollégáktól lehet kérni.

Daruzás árak

A daruzás árak nagyban függenek a használt teherautó típusától és a munka jellemzőitől, így fontos alaposan tájékozódni, mielőtt döntést hozunk. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, hogy milyen tényezők befolyásolják a daruzás árakat, és milyen opciók állnak rendelkezésre, ha darus autó bérlésére van szükség.

A daruzás költségeinek összetevői

A daruzás ára több tényezőtől függ, mint például a teherautó mérete, a munka időtartama, a munkaterület behajtási engedélyei és a szükséges kiegészítők. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb szempontokat:

Teherautó típusok és paramétereik

A teherautó kiválasztása az egyik legfontosabb tényező, amely meghatározza a daruzás árakat. Vállalkozásunk két különböző típusú önrakodós teherautót kínál:

●    MAN LE: 12 tonna össztömegű, nyakdarus autó. Ez a jármű kedvező árat kínál Budapesten belüli daruzásra. Raksúlya 5 tonna, és függőlegesen akár 10 méterig képes daruzni.

●    Mercedes Axor: 18 tonna össztömegű, fardarus autó. Ez a teherautó szintén kedvező árakat kínál Budapesten belül, raksúlya 6 tonna. Függőlegesen akár 17 méterig is képes daruzni.

Munkaterület jellemzői és behajtási engedélyek

A munkaterület is jelentős hatással van a daruzás árakra. Ha a munkaterület korlátozott behajtási övezetben található, akkor extra költségek is felmerülhetnek a behajtási engedélyek miatt. Általában ez az összeg 5.000 Ft, de speciális helyeken eltérő lehet.

Várakozási díjak és extra szolgáltatások

A daruzás árak magukban foglalják a daruzáshoz szükséges kiegészítőket, mint például spaniferek, hevederek és 4-ágú kötelek. Ezenkívül az ár tartalmazza egy óra fel- és egy óra lepakolási időt is. Ha a munka ezen időkeretet meghaladja, várakozási díjakat számolunk fel. Az MAN LE esetében ez 14.500 Ft + Áfa, míg a Mercedes Axor esetében ez 17.000 Ft + Áfa.

Egyedi árajánlatok

Mivel minden daruzási munka egyedi, a pontos daruzás árak meghatározásához mindig egyedi árajánlatokat készítünk. Ez lehetővé teszi, hogy a szolgáltatásainkat az Ön speciális igényeihez igazítsuk, és a legjobb árat biztosítsuk.

Miért válasszon minket?

Több generációs tapasztalattal rendelkezünk a darus- és fuvarozási szolgáltatások terén. Profi csapatunk és jól felszerelt járműparkunk biztosítja, hogy a munka gyorsan, megbízhatóan és költséghatékonyan történjen. Ha bármilyen kérdése van a daruzás árakkal kapcsolatban, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Darus teherautó
Ezt a bejegyzést Te is gyorsan megírhattad volna fantasztikus blog bejegyzés-készítő felületünkön. Regisztrálj 10 másodperc alatt és már publikálhatsz is! Ne törődj a körülményes blog motorokkal többé!